Menu
Cosul tau

Termene sI conditii NP

Termene şi condiţii

Magazinul Natural Parenting este administrat de NATURAL PARENTING SRL înregistrată la Registrul Comerţului, respectând legislaţia în vigoare privind comenţul online.

Date fiscale: CUI RO35363696; J23/4607/2015

Adresa: str. Amurgului, nr 37bis, Popesti-Leordeni, Jud. Ilfov

Încheierea contractului la distanță are loc în momentul emiterii facturii, nu în momentul plasării comenzii.

Livrare şi Plată

Produsele comandate vor fi livrate în cel mai scurt timp prin Curier Rapid. Termenul normal de livrare este de 2 zile lucratoare . Dacă produsul este în stoc, de regulă curierul livrează a doua zi. Nu suntem răspunzători pentru coletele pierdute sau deteriorate în timpul transportului.

Produsele sunt verificate înainte de expediere. Vă rugăm să verificați integritatea coletelor înainte de a semna nota de transport, iar dacă ambalajul este deteriorat, să semnalați asta curierului și să faceți reclamație către firma de curierat în cel mai scurt timp. Nu vor fi luate în considerare reclamațiile primite după semnarea notei de transport! 

Plata se va efectua prin sistem ramburs, în momentul preluării coletului sau prin Transfer Bancar/ Card Debit sau Credit online / Rate Online.

Produsele executate la comandă se livreaza în maxim 10 zile lucrătoare si nu pot fi returnate.

Taxe de livrare la colete până în 1 kg*:

 Gratuit pentru comenzi a căror valoare depășește 300 Ron

 15 Ron cu Fan Curier, pentru comenzi a caror valoare este sub 300 Ron

Taxele de livrare sunt trecute pe factură, veți avea de achitat doar rambursul dacă este cazul.

* În aria de acoperire a curierului. Pentru livrări în afara ariei sau colete voluminoase, vă vom comunica întâi contravaloarea taxei de transport, iar produsele vor fi trimise după ce vom primi acordul dumneavoastră.

Daca ați optat pentru plata prin Transfer Bancar/ Card Debit sau Credit online / Rate Online , puteţi ridica produsele direct din PickUp Poit. Click aici pentru hartă și indicaţii. 

Detalii pentru Transfer Bancar:

- Cont deschis la Banca UniCredit
- IBAN: RO10BACX0000001243024000
- Titular cont: NATURAL PARENTING SRL
- CUI: RO35363696

Politica de retur valabila pentru clienti Persoane Fizice

Potrivit dispozitiilor OUG 34/2014 privind protecția consumatorului la încheierea și executarea contractelor la distanță : "Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului".

Produsele platite online in rate nu pot fi returnate.

Produsele comandate prin intermediul magazinului www.natural-parenting.ro pot fi returnate dacă sunt nedeteriorate şi fără urme de utilizare, cu etichetele originale, în ambalajul original nedeteriorat, împreună cu dovada achiziției (copie factură). Vă rugăm să ambalați produsele înainte de livrare, nu vom accepta colete neambalate corespunzător sau cu ambalaj deteriorat (rupt, lipit cu bandă adezivă, AWB aplicat direct pe ambalaj original etc.). Transportul este suportat de către cumpărător. Menţionăm că se va returna contravaloarea produselor, fără cheltuielile de livrare! Sumele achitate vor fi rambursate în cel mult 14 de zile de la data primirii produselor.

Produsele achizitionate on-line pot fi verificate pentru integritate, culoare, accesorii sau caracteristici. Nu se vor accepta produse testate sau folosite! 

Urmatoarele categorii de produse, din motive de igienă și protecția sănătății pot fi returnate doar în ambalaj original intact și sigilat (dacă este cazul), în stare nouă:

- lenjerie de corp

- lenjerie intimă

- sisteme de purtare

- orice alt produs ce intră în contact direct cu pielea

În cazul în care produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca nou, NATURAL PARENTING SRL îşi rezervă dreptul de a returna parțial contravaloare produsului pentru a acoperi diferenţa rezultată din vânzarea produsului respectiv ca second-hand. Dacă produsul nu mai poate fi revândut, returul poate fi refuzat. În acest caz acesta va fi reexpediat clientului. Cheltuielile de transport vor fi suportate de client.

Adresă de returnare:

- Natural Parenting SRL, Popeşti Leordeni, Str. Amurgului, Nr. 37bis, Judeţul Ilfov, Cod Postal 077160, Tel. 0724057066 

Descriere, specificații și poze

Pozele produselor au titlu de prezentare. Încercam sa prezentăm produsele cât mai detaliat, însă produsele comandate pot avea mici diferențe fața de cele prezentate pe site. NATURAL PARENTING SRL nu iși asumă răspunderea dacă descrierea produselor prezentate pe site nu este considerată precisă sau completă!  

Securitatea datelor personale

Datele cu caracter personal sunt folosite în scopul confirmării, procesării și livrării comenzilor precum și informarea clienților referitor la noutățile și promoțiile magazinului.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată, şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, NATURAL PARENTING SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate.

Clientul are dreptul de a refuza prelucrarea datelor personale şi de a solicita ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, este necesară o cerere scrisă, datată şi semnată la contact@natural-parenting.ro

Anularea comenzilor, refuzul livrării si refuzul coletelor

Comenzile plasate prin intermediul magazinului www.natural-parenting.ro pot fi anulate prin E-mail sau telefonic pâna în momentul preluării coletelor de către firma de curierat. În momentul procesării comenzii, clientul va primi un E-mail generat automat cu numărul expediției, iar statusul comenzii se va schimba în ”complete”. Din acest moment comanda nu mai poate fi anulată!

Firma de curierat are obligatia contractuală de a încerca livrarea coletelor de două ori. În cazul în care clientul a fost contactat de către firma de curierat și a refuzat preluarea din alte motive decât ”colet deteriorat”, acesta este obligat conform legislației în vigoare (legea comerțului  electronic: Legea 51/2003, Legea 365/2002, Legea 363/2007 și OUG 174/2008) să achite ca daune și despăgubiri, interese în valoarea de 40 Ron pentru transportul tur-retur. 

www.natural-parenting.ro administrat de NATURAL PARENTING SRL îsi rezervă dreptul de a limita cantitățile sau de a refuza livrarea unei comenzi fără explicații suplimentare. In aceste cazuri clientul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail, iar sumele plătite în avans (transfer bancar sau plata online) vor fi returnate în contul specificat de client, în termen de maxim 14 zile. 

www.natural-parenting.ro administrat de NATURAL PARENTING SRL își rezervă dreptul de a modifica termenele și condițiile generale precum și ale promoțiilor/ofertelor speciale fără o notificare prealabilă a clientului. Se vor aplica termenele și condițiile valabile în momentul finalizării comenzii.  Recomandăm să consultați secțiunea de termene și condiții înainte de a finaliza comanda.

În cazul în care prețul sau unele caracteristici ale produsulul au fost greșit introduse în baza de date a www.natural-parenting.ro sau afișate greșit din cauza unor erori, iar livrarea nu a fost efectuată, NATURAL PARENTING SRL iși rezervă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul despre eroarea apărută.

Produse cu valoare 0 (zero) și testarea produselor

Produsele cu valoare 0 (zero) sunt produse simbolice, aferente unor promotii și nu vor fi livrate ca atare.

Reclamații

Vă rugăm să ne contactaţi în maxim 42 de ore de la primirea coletului, dacă sunt probleme legate de conţinutul pachetului sau de factură. Reclamatiile ulterioare nu vor fi luate in considerare,

Eventualele reclamații vor fi soluționate pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, competenţa revine instanţelor de judecată române.

Dispoziții finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Campanii

Prin acceptare prezentelor termene si conditii, Prticipantii sunt implicit de acord cu Regulamentul campaniior in derulare. Detalii aici

Actualizat la data de 12.11.2020.

Acest site foloseşte doar cookies care nu stocheaza date personale. Prin continuarea navigarii in site va exprimati acordul expres pentru politica nostra de confidentialitate.