Menu
Cosul tau

Livrare

Livrare 

Produsele comandate vor fi livrate in cel mai scurt timp prin Fan Courier. Termenul de livrare poate dura intre 1 şi 3 zile lucratoare, 95% din comenzi sunt livrate in aceeasi zi. Veti primi un mesaj automat de la firma de curierat cu numarul de inregistrare(AWB) care permite urmarirea coletului. 

In momentul ridicarii coletului de catre firma de curierat veti primi un SMS detaliile livarii, codul PIN necesar la ridicarea colerului si un link unde puteti urmari sau modifica detaliile livrarii.

Plata

Acum puteti plati si online cu cardul (MasterCard, Visa, Visa Electron si Maestro) sau in rate cu dobanda 0% (BT Star, Garanti BonusCard si Card Avantaj)

Plata comenzilor se va efectua prin sistem ramburs in momentul preluarii coletului sau in avans prin Plata cu cardul respectiv Transfer Bancar. La PickUp Point este disponibila plata numerar sau plata cu cardul.

Taxe de livrare la colete pana in 1 kg*:

 Gratuit pentru comenzi a caror valoare depaseste 250 Ron

 15 Ron cu Fan Courier, pentru comenzi cu valoare sub 250 Ron

* In aria de acoperire a curierului. Pentru livrari in afara ariei sau colete voluminoase, va vom comunica contravaloarea taxei de transport, iar produsele vor fi trimise dupa ce vom primi acordul dumneavoastra.

Pentru mai multe informatii si PickUp Point, click aici .

Detalii pentru Transfer Bancar:

- Cont deschis la Banca UniCredit
- IBAN: RO10BACX0000001243024000
- Titular cont: NATURAL PARENTING SRL
- CUI: 35363696

Pentru detalii suplimentare sau rezolvarea problemelor urgente, ne puteti contacta la numarul de telefon: 0787703806

 

Acest site foloseşte doar cookies care nu stocheaza date personale. Prin continuarea navigarii in site va exprimati acordul expres pentru politica nostra de confidentialitate.